Доступность Евро-2012

18.06.2012 22:12   -
Автор:

На свій квиток харків"янин Олег Капінус очікував довго. Бо мріяв потрапити саме на матчі Євро дві тисячі дванадцять. Розповідає, вдома вболівати не так цікаво, а на стадіоні не менш зручно ніж перед телеекраном.

Олег Капінус,  вболівальник:

-На стадионе полностью всё достпуно, сейчас сделали отдельный въезд, туалеты, кругом пандусы, всё без препятствий практически.

А Микола навіть до карнавального маршу голандців долучився. Каже, з гостями на своєму візку проїхав майже з самого початку. Жодних незручностей не відчув. Хоча в нього був вибір – міг дістатися стадіону на інватаксі.

Микола, вболівальник:

-Вообще никаких проблем, можем и своим ходом приезжать, плюс есть городская служба , можно звонить заранее, машина приезжает и забирает, абсолютно бесплатно. Конечно, Евро – это такое, что надо смотреть на стадионе.

Для тих інвалідів, хто все ж не потрапив на стадіон, усі умови на фан-зоні. Тут для них є спеціальні місця у віп-секторі. Зручно, як на футбольній арені, тільки перед великим екраном.

Денис, вболівальник:

-Здесь вот стали смотрим,хорошо, можно смотреть футбол, гораздо интереснее, чем дома. Если бы снизу смотреть, то было бы конечно сложно, а так здесь нормально и видно и слышно, поэтому удобно. Там есть специальный въезд для коляски, поэтому можно легко заезжать и без особой толпы.

Харківські вболівальники обіцяють підтримувати улюблені команди, а особливо збірну України, навіть не дивлячись на те, що усі ігри у першій столиці вже відбулись. На фанзоні щодня й люди особливими потребами. Кажуть, нові емоції від гри ще попереду. 

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия.