Доступний спорт. У школі №137 триває реконструкція стадіону

21.08.2020 13:09   -
Автор:
Школа №137. Баварія. Тут на стадії закінчення стадіон, що реконструюють у рамках відповідної міської програми. На досить маленькій території вмістили кілька зон, зробивши майданчик багатофункціональним спорткомплексом
 
Костянтин Курашов начальник управління з питань фізкультури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту 
 
Здесь три локации, комплексные: стритворкаут, футбольное поле и поле, которое у нас и для линейки будет использоваться и для подвижных игр и можно поиграть в волейбол, пионербол и так далее. Площадка для стрит воркаут – тоже она усовершенствована, новая, с нашими доработками. 
 
Пришкільну територію, розповідає начальник управління, розширили та побудували універсальний стадіон. Загалом у школі навчається 330 учнів, втім доступний спорткомплекс буде і для жителів мікрорайону. Повністю функціонувати він буде вже у вересні. Та міською програмою розвитку фізкультури та спорту охоплені навчальні заклади у різних районах Харкова.  
 
Костянтин Курашов начальник управління з питань фізкультури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту 
 
Из 180 школ в городе Харькове мы охватили 120 школ программой. Это там где новый спортивный школьный стадион, новые площадки стоят. То есть, практически еще два года и все школы у нас будут иметь современные комфортабельные школьные стадионы.