Дорожные работы продолжаются в разных районах города

04.09.2012 18:25   -
Автор:

По вулиці Достоєвського – дорожні роботи. Тут шляховики кладуть перший шар асфальту. Проїжджу частину роблять капітально. Раніше, кажуть місцеві, обходилися лише латочним ремонтом. Його вистачало на незначний період. І з часом тут утворювалися великі ями.

Анатолій Величко місцевий мешканець

-Особенно зимой там и мосты оставляли, и вытягивали друг друга. И вообще. Большие кое-как пролазили, и водой всё было залито. Вы знаете, что такое вода. Вода и яма.

Оновлена дорога витримає тепер навантаження і маршрутного транспорту, і вантажівок не один рік, кажуть шляховики. Та поки водії тут їдуть стисненно, бо для руху залишили лише одну полосу. Зовсім закривати дорогу не можно, кажуть комунальники.

Ігор Жданюк заступник директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства

-Это является одной из самых загруженных магистралей Харькова, которая соединяет окраину с Баварией – центральную часть. Поэтому, как вы видите, здесь основной транспорт не только общественный транспорт маршруты идут. Но и всего грузового транспорта, который идёт к промышленным предприятиям.

Капітально відремонтують Достоєвського до кінця вересня. Тут для зручності водіїв зроблять нову розмітку, а для городян – пішохідні переходи.

А ось по вулиці Першої Кінної Армії – поки до укладання асфальту не дійшли. Тут тільки-но почали знімати старе дорожнє покриття вздовж трамвайних рейок. Для цього перекрили рух для трамваїв та маршруток. Та от автівки намагаються проїхати, і не лише по дорозі, а й по тротуарах.  

Василь Порфер'єв виконроб

-Мы поставили знаки соответствующие. Но транспорт, вы как видите, едет, конечно.

Та стояти у заторах та об*їжджати Першу Кінну Армію водіям залишилося не довго. За місяць, обіцяють шляховики, цю дорогу заасфальтують.Ремонтні роботи тривають і на інших об*єктах міста. Зокрема, оновлюють дорожнє покриття по вулиці Шевченко, готують і проспект Гагаріна до укладання там другого шару асфальту.

Олена Завгородня, Ярослав Кононенко Харьковские Известия