Дорожні пригоди у негоду

25.03.2013 17:55   -
Автор:

У неділю о пів на десяту ранку на трасі Харків-Липці-Борисівка сталося ДТП. Автомобіль ВАЗ, за кермом якого знаходився тридцяти дев'ятирічний чоловік, несподівано виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Волгою. Результат аварії – четверо постраждалих і одна людина загинула.

Олег Ніконенко старший інспектор міського відділу ДАІ

-Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди пасажир ВАЗа жінка 1976 року народження загинула на місці пригоди. Також до лікарні були доставлені обидва водії даних транспортних засобів та два пасажири автомобіля Волга.

 За попередніми даними, винуватцем зіткнення автівок був водій ВАЗа. Тепер державтоінспектори проводять слідство, щоб встановити остаточну причину ДТП.

Олександра Суфіянова кореспондент

-У зв'язку з несприятливими погодними умовами аварії почастішали. Лише за одну суботу, 23 березня, по Харкову працівники ДАІ зафіксували вісімнадцять ДТП. В основному – це зіткнення та пошкодження автівок на стоянках та парковках.

 Враховуючи негоду, працівники ДАІ звертаються до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними на шляхах і дотримуватися правил дорожнього руху.

Олександра Суфіянова