Допоможи чотирилапим. Центр поводження з тваринами збирає кошти на додаткову операційну

04.10.2022 15:45   -
Центр поводження з тваринами збирає кошти на додаткову операційну

Центр поводження з тваринами потребує додаткову операційну. Справа в тому, що з нещодавно деокупованої території Харківщини до комунального притулку привозять багато чотирилапих з осколковими та кульовими ранами, всім їм ветеринари готові надати допомогу, але однієї операційної, що є в центрі, недостатньо.

Кількість бездомних собак та котів, що потребують операції, виросла в декілька разів. Також сотні тварин-безхатьок щомісяця потребують стерилізації, щоб зупинити їх неконтрольоване розмноження на вулиці. Допоможіть притулку, щоб ветеринари врятували більше чотирилапих.

У центрі сподіваються, що до облаштування другої операційної зможуть приєднатися меценати, волонтерські організації та просто небайдужі люди. Також у комунальному притулку розповіли, яка саме сума потрібна для того, щоб врятувати тварин.

Для обладнання операційної необхідно ветеринарне обладнання:

  • хірургічний стіл – 2 шт.;
  • столики для інструментів – 6 шт.;
  • лампи операційні – 2 шт.;
  • машинка для нанесення татуювання;
  • стерилізаційні бікси – 3 шт.;
  • штативи для крапельниць – 2 шт.
    На це необхідно зібрати – 97 950грн.

У центрі відзначають, що навіть невеликі донати допоможуть врятувати чотирилапих. Самі ж реквізити можна знайти у мережі «Facebook» на сторінці центру поводження з тваринами. Там же адміністрація комунального притулку виставляє ще й звіти щодо надходжень та куди ці кошти були спрямовані.