Допомога Європейського рівня: харківські тепловики отримали безкоштовний технічний вантаж від данців (відео)

01.07.2022 12:10   -

Допомога Європейського рівня: Харківські теплові мережі отримали безкоштовний технічний вантаж  від датського концерну Danfoss. Регіональний представник  напрямку «централізоване теплопостачання»  Danfoss – Україна Андрій Ільченко особисто супроводжував гуманітарну допомогу – 2 тони запірної арматури найвищої якості.  

“В десятках городов Украины разрушена инфраструктура, разрушены системы теплоснабжения, в том числе и в Харькове и в первую очередь сейчас нужно приложить максимум усилий к тому, чтобы в отопительный сезон в домах харьковчан все-таки было тепло в этой связи компания Данфос  поставила гуманитарную помощь  запорная арматура шаровые краны , задвижки, для Харьковских тепловых сетей , для того чтобы можно было обслуживать дома горожан”,- Андрій Ільченко, регіональний представник Danfoss  Україна

Європейський  кран навіть запакований в індивідуальну коробку – і все у ньому прекрасне – від зовнішнього вигляду до технічних характеристик. Компанія Данфосс надіслала  таких приладів  Харкову на 250 будинків.  І все це не зважаючи на те що склад компанії у Києві теж суттєво постраждав. 

Алексей Муравьев