Дополнительная сессия ВНО будет платной

25.09.2019 13:24   -
Автор:
Для вступників на магістратуру, які хочуть повторно скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови, в листопаді проведуть спеціальну третю сесію. Зареєструватися можна буде з 7 до 15 жовтня.  Її здійснюватиме приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Сам іспит відбудеться 5 листопада і коштуватиме 495 гривень. Про це йдеться у відповідному наказі Міністерства освіти та науки. 
 
Український центр оцінювання якості освіти
 
Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. 
 
Пункти проведення єдиного вступного випробування створять у 9 містах – Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні, Харкові. Вступникам також нагадують, що перед рішенням вступити до університету необхідно перевірити, чи дозволяють правила цього вишу здавати додатковий іспит для зарахування на магістратуру.