До конца недели тепло планируют подать во все дома города

25.10.2017 14:24   -
Автор:
В рамках підготовки до опалювального сезону у Харкові провели колосальну роботу з підговки житлового фонду до зими, а це ні багато, ні мало понад 7 тисяч 800 будинків комунальної власності, ще майже 300 відомчих і понад 650-т житлових кооперативів і ОСББ. На початок жовтня, звітують в профільному департаменті,  по всім будинкам підготували до роботи системи централізованого опалення, системи холодного та гарячого водопостачання та подачі електроенергії, а також провели ряд ремонтних робіт.  
 
Роман Нехорошков директор Департаменту житлового господарства 
 
За счёт средств городского бюджета был выполнен ремонт на 601 доме коммунальной собственности, из них 35 – это были дома, где выполнен капремонт и 566, где выполнен текущий ремонт. На 74 домах ЖК, ЖСК и ОСМД выполнены соответствующие работы текущего ремонта. 
 
Тож до опалювального сезону комплексно підготовлений весь житловий фонд. І поступово всі будинки найближчим часом будуть підключені до теплопостачання. Робота ця ще триває. 
 
Роман Нехорошков директор Департаменту житлового господарства 
 
На 90% сегодня дома подключены к системе центрального отопления. В течение 10 дней уже фактически ведётся эта работа. В 5 этапов происходит запуск системы от домов пониженной этажности к домам повышенной этажности. Планируем, что до конца недели все дома будут 100% подключены. 
 
Також комунальники продовжують закривати контури – міняють пошкоджені вікна в під'їздах і двері в місцях загального користування. Провести таку роботу цьогоріч заплановано в двох тисячах двохстах будинках. У тисяча п"ятистах вона вже виконана.