До конца года средняя зарплата на “Хартроне” вырастет на 25%, заявила Юлия Светличная

20.04.2018 14:14   -
Автор:
Керівник області не лише провела прийом на підприємстві "Хартрон". Юлія Світлична ознайомилася з його промисловими потужностями, а також провела нараду з його керівництвом.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Стратегічне підприємство,  майже на 1300 людей. Ракетно-космічної, залізничної, енергетичної та оборонної промисловості, яка випускає продукцію, навіть унікальну, якої більш ніхто не може випускати в Україні. Бачимо перспективи, бачимо де ми можемо допомогти, обасна державна адміністрація, щоб завантажити виробництво.
 
Серед напрямків підтримки "Хартрону" з боку обласної влади керівник регіону приділила особливу увагу питанню завантаження підприємства державним замовленням. Зокрема, йшлося про співробітництво з ПАТ "Укрзалізниця". На даний момент портфель замовлень "Хартрону" на 2018 рік сформований, проте потужності ще є, відзначив генеральний директор НВП "Хартрон-експрес" Віталій Бушуєв.
 
Віталій Бушуєв генеральний директор НВП "Хартрон-експрес"
 
Мы показали свои возможности. Нам бы побольше работы. Еще есть потенциал. Первый квартал был тяжелый, мы всего были загружены на 60 – 70%. Сейчас разгоняемся, плюс уже пошли заказы из Казахстана, из Беларуси. И вообще этот год в принципе планируем увеличение объемов по сравнению с прошлым годом.
 
Губернатор області відзначила, що повне завантаження підприємства надасть можливість підвищити зарплату його робітникам.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Домовилися, що до кінця року зарплата зросте до 25 %. На наступний рік також є плани, будемо дивитися на перспективи, будемо розмовляти з державними органами управління для того, щоб наша Харківська промисловість мала перспективні закази, а від цього люди мали роботу і заробітну плату.