До конца года харьковчане будут ездить на новых троллейбусах

21.02.2018 15:10   -
Автор:
Харківський міський голова Геннадій Кернес під час зустрічі з директором Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні обговорили питання впровадження у Харкові масштабних проектів за участі ЄБРР з будівництва нових станцій метро, електродепо та закупівлі вагонів, а також нових тролейбусів для міста.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Вы встречались с губернатором и знаете, что мы имеем поддержку губернатора, Президента Украины в этом вопросе по строительству метро, и облгосадминистрации и Кабмина. Также мы надеемся осуществить проект по приобретению троллейбусного парка для Харькова, чтобы мы были уверены, что уже в этом году мы сможем дать харьковчанам возможность ездить на новых современных троллейбусах, благодаря вашей помощи.
 
Як зазначив директор банку ЄБРР, всі роботи з реалізації проекту відбуваються за графіком і Харків відповідає всім головним критеріям банку щодо інвестиційного співробітництва – це прозорість і чесна конкуренція у всіх процесах.
 
Шевкі Аджунер директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні
 
Я хочу сказати, я радий, що все, що ми запланували здійснюється. Роботи ведуться згідно нашим домовленностям. В нас немає ніяких бар'єрів. Я також радий, що і роботи по проекту із закупки тролейбусів йдуть за графіком, тут також ніяких проблем. І сподіваюсь, що до кінця року ми зможемо порадувати харків'ян тим, що вони будуть їздити на нових тролейбусах. А вам я дякую за ваше особисте керівництво цими проектами і всій вашій команді за нашу конструктивну роботу. 
 
А Харків і надалі зацікавлений у спільній роботі і загалом у створенні сприятливого інвестиційного клімату та готовий втілити ще не один проект на користь громади, зазначив Геннадій Кернес.   
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Мы признательны вам, что с учётом ваших встреч сегодня с губернатором и с нами мы достигли достаточно хорошего взаимопонимания на будущий результат для харьковчан – это удобство и безопасность, для вас – это гарантии государственные и конечно наше сотрудничество. Потому что в таком сотрудничестве рождаются и другие проекты, не только эти. Мы готовы и дальше обсуждать с вами разные и разные проекты в разных сферах жизнедеятельности и жизнеобеспечения Харькова.  
 
На тому і домовились. Партнери пообіцяли детально вивчити пріоритети Харкова, щоб зкоординувати подальшу спільну роботу з міською владою.