Дмитрий Шенцев совместно с жителями Новоегоровки отпраздновали День села

21.07.2018 12:14   -
Автор:
Дворічанський район. Село Новоєгорівка. Один з найвіддаленіших населених пунктів Харківщини. Минулих вихідних тут відсвяткували День села – 118 років з дня застування. (( храм ззовні та кілька планів вспередині )) До дня народження Новоегорівки в місцевий храм прибула частинка мощів Святителя Миколая Мирлікійського Чудотворця. І лише після служби і благословіння священника у Новоєгорівці стартували загальносільські урочистості. 
 
День села у Новоєгорівці святкували всі гуртом, однією великою родиною односельців. Від немовлят до людей поважного віку. (( показати батут і т. д дитячі розваги )) Для кожної категорії тут влаштували окрему програму. Тому, вдома не всиділи, навіть ті, кому важко самостійно ходити. 
 
Валентина Митрофанівна жителька с. Новоєгорівка 
 
На колясці, але тут  Хоч і 77, все одно хочеться подивиться як люди тут празнують.  
 
Сама Новоєгорівка з кожним роком розквітає. Поступово тут оновлюється інфраструктура, в тому числі для дозвілля дітей. А наявність купи дитячих візочків, і малюків на руках, говорить сама за себе це село приречене розвиток. 
 
Артем та Анна жителі с. Новоєгорівка 
 
Расстроилось у нас тут все. У нас церковь тут построили. Вот здесь все сделали. Клуб сделали. Хоть куда-то есть молодежи ходить. Потому, что раньше возможности не было. Связь у нас в этом году появилась. Это уже большой плюс. У нас связи не было. Никакой вообще.
 
І левова частка його розвитку Новоєгорівки залежить від підприємців, активу району та постійної уваги збоку парламентаря Дмитра Шенцева, який приїхав, аби з жителями Новоєгорівки розділити їх головне свято року. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Как родным и близким людям я от чистого сердца хочу пожелать всем нам, потому что я тоже перечисляю к вашей большой семье, мирного неба, достатка, любви, взаимопонимания в домах. Чтобы наши дома были наполнены звонким детским смехом. Чтобы наши люди почтенного возраста были подольше вместе с нами. Были здравы, были окружены заботой своих детей, внуков и правнуков.         
 
Дмитра Шенцева тут люди приймають я свого. Бо кажуть люди, парламентар не лише їх чує, а й всіляко допомагає.
 
Надія Миколаївна жителька с. Новоєгорівка 
 
Дуже гарно, що депутат не забуває. Наприклад, для нас Дмитро Шенцев зробив дитячий майданчик. Дмитро Шенцев часто буває між людьми. І він знає їх проблеми. Це дуже гарно. Молодець.
 
Катерина Іванівна жителька с. Новоєгорівка 
 
Сьогодні поспілкувалася з народним депутатом, він нам допомога. Дитячий майданчик тут будемо ставити. Це вже друга площадка. Ту поставили в дитячому садку.  До нього звертаються і він дуже допомагає. І на лікування виділяє кошти. Мені здається, що він, ось наш депутат, ми до нього просто звикли. 
 
Свято, не привід відкладати справи, говорить Дмитро Шенцев. Тому, не втрачаючи нагоди вкотре поспілкувався з людьми.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Исходя из этих просьб и проблем мы же и формируем свой план график  работы на следующий год. А это очень важно. Если бы я не посещал  эти населенные пункты, я бы и не знал о половине тех проблем, которые здесь есть у людей. И не столкнулся бы с теми людьми, которым необходима помощь. А они не в состоянии даже все доехать до райцентра, чтобы попасть ко мне в общественную приемную.