Для поисков компромисса, предпринимателей с Барабашово пригласили в харьковскую мэрию

20.04.2012 22:07   -
Автор:

У сесійній залі харківської міської ради жодного вільного місця. Та це не чергове засідання. Люди у депутатських кріслах – підприємці з ринку Барабошова. В них – зустріч з мером.

Геннадій Кернес, Харківський міський голова:

-Цель нашей встречи – расставить все точки над "и"

Крапки потрібно розставити, бо емоційна напруга серед підприємців почала зашкалювати. Люди через попередження про зростання оренди за торговельні місця вийшли на вулицю – рух перекрили.

Тож потрібно було знайти компроміс. І міський голова звернувся до власника ринку.

Геннадий Кернес, Харьковский городской голова:

-Я сделал ему предложение, чтобы он уволил директора рынка и он это сделал.

Так від керівництва ринку багато чого залежить, каже міький голова, і в нього має бути не лише мета – збагатіти. має він думати і про інтереси підприємців. А враховуючи оплески людей, новому директору люди довіряють, підсумував мер. Він працював вже з ними колись. А сам новий-старий керівник обіцянок ніяких не давав. Але сказав, головне правило за яким працюватимуть далі – вирішувати все мирно, шляхом переговорів і поразуміння.

Андрій Шестаков, новий директор ринку Барабашова:

-Очень быстро разберемся какие есть изменения за то время, пока меня не было, какие изменения привели к ухудшению ситуации, какие изменения несут конструктивный характер, поэтому все это будет очень быстро проанализировано и в кратчайшие сроки решить ситуацию.

А далі. Спілкування буде продовжено, підсумував мер. Мовляв, це лише початок тривалого діалогу. А  щоб можливостей для його проведення було побільше, в адміністрації ринку Барабашова міський голова вирішив відкрити особисту приймальню.

Геннадій Кернес, Харківський міський голова:

-И вы будете знать когда будет принимать городской голова, вы можете оставлять там информацию и так далее, мы будем с вами общаться коль есть в этом необходимость и тогда я думаю мы часть конфликтов будем решать по ходу, но у вас есть кроме вопросов рынка, у вас есть бытовые вопросы, и это для меня тоже очень важный диалог, потому что особенности наших отношений должны привести к какому-то позитивному результату.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін, Харьковские Известия.