Для дітей особливої категорії атракціони у парку Горького безкоштовні кожної середи

26.09.2012 21:38   -
Автор:

З Дня відкриття – минув місяць, а відвідування парку Горького б"ють всі рекорди. На новеньких атракціонах проїхалося вже більше трьохсот тисяч відпочивальників. І це не лише харків"яни. Люди до парку їдуть з усіх куточків України, і навіть Росії, констатують чиновники і обіцяють підбурювати інтерес новаціями.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Мы будем постоянно усовершенствовать территорию парка, сам парк, работу парка, сферу обслуживания. Будем заботится о чистоте в парке и конечно безопастности.

Кімната чудес, амфітеатр, озеро з лебедями та додаткова для екстрималів американська гірка. Це неповний перелік планів чиновників відносно подальшої реконструкції парку. І головне, обіцяють сюрпризи, хочуть кажуть здивувати аквапарком.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

Я как городской голова мечтаю о том, чтобы в городе Харькове был построен аквапарк закрытого типа, где могли бы наши дети заниматься, могли бы делать утреннюю гимнастику, в том числе можно было бы установить телекамеры и из этого аквапарка транслировать утреннюю гимнастику для детей, делать соревнования, делать разные праздники для детей.

А от для малечі особливої категорії свято починається вже з першого жовтня і так кожної середи. Для дітей-інвалідів, дітей -сиріт, дітей з багатодітних родин, вихованців інтернатів та дитячих будинків атракціони працюватимуть безкоштовно з одиннадцятої ранку до шостої вечора. Перепусткою для дитини буде пільгова картка, яку їй має видати адміністратор за пред"явлення йому відповідного свідоцтва. Якщо ж покататися у парку вирішать інтернати чи будинки сімейного типу, подати заявку вони мають не пізніше, ніж за три дні телефоном: 702-11-79.

Олена Мітясова, Ігор Луханін, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.