ДЮСШ “Восток” капітально відремонтували

15.11.2012 18:35   -
Автор:

Юлія Вискребенцева чемпіонка Харківської області з художньої гімнастики

-Приходишь, тренируешься, у тебя глаза горят.

Це зараз у харківської чемпіонки з легкої атлетики Юлії Вискребенцевої на тренуваннях очі світяться. Бо тепер  займається у новому відремонтованому залі. А ще рік тому вона та її подружки вивчали нові вправи у цьому ж залі, але в рукавицях.

Олена Савенко старший тренер ДЮСШ "Восток"

-Раньше зимой у нас был лед в зале. Было очень холодно, мы тренировались в перчатках, тренеры в лыжных костюмах, дети в шапках и тоже зимних костюмах. Было очень тяжело.

Цьогоріч ДЮСШ "Восток" відремонтували капітально. Зал для занять художньою гімнастикою тепер є візиткою закладу. Раніше по стінах цвів грибок, зі стелі бігла вода. В таке не може повірити юна спортсменка Міла. Вона вважає, що тут так добре завжди було.

Міла Безсмертна 7 років

-Гимнастика, я в начале не знала, что это такое, поэтому мне интересно было и я начала гимнатиской заниматься.

Тепер у залі завжди лунає дитячий сміх під час тренувань. І жодних відмов від спортсменів наставники не чують. Занять ніхто не пропускає. Та й майстерів спорту цьогоріч у групах побільшало.

Євгенія Кутнова кореспондент

-А ось це ще один відремонтований зал. У ньому дітей вчать хореографії. Одначасно тут можуть займатись двадцять дівчаток.

У ньому тепер є все необхідне: дзеркала, килими та різні знаряддя. Окрім цього, у спортивній школі є зал для занять боксом. Тренери твердять: виховують майбутніх Кличків.

Ян Обуховський 13 років, боксер

-Для меня тут больше всего есть. Хорошие условия тем, что ремонт есть, в других залах все обваливается. Если что-то там забыл, тренера дадут, в других школах домой иди забирай.

Займаються тут й футболом. Загалом до школи ходить більше півтисячі дітей віком від трьох років. Батьки задоволені. Кажуть, діти не просто чимось корисним зайняті, їх тепер за вуха не витягнеш із спортзалів.

Світлана Шостак бабуся спортсменки

-Они много времени занимаются, понимаете, когда комфортные условия и детям комфортно, и естественнее у них желания больше зниматься. И физические возможности у них лучше, потому что они реже болеют, потому чтго здесь тепло.

ДЮСШ зазнала змін не тільки всередині, а й зовні. Будівлю повністю відремонтували, зробили автостоянку. Поруч відновили футбольне поле.

Ігор Гуренко директор ДЮСШ "Восток"

-Хотелось бы, чтобы на перспективу открылось еще одно отделение легкой атлетики, но для этого нам надо сделать капитальный ремонт зрительских трибун, капитальный ремонт беговых дорожек, капитальный ремонт секторов и еще одного футбольного поля.

Євгенія Кутнова, Євген Шинкаренко.Харьковские Известия