Дитячий садок №74 залишився без вікон

25.01.2013 17:34   -
Автор:

Невідомі атакували дитячий садок під номером 74, що у Київському районі. Тут, сьогодні вночі, повибивали вікна відразу у декількох групах.

Олена Завгородня кореспондент

-Пробралися зловмисники навіть до середини дитячого садочку. Розбили скло цієї двері, що веде до спальні.

Працівники дошкільного закладу побачили сліди дій злочинкців зранку. Окрім потрощеного скла, у приміщенні були розкидані іграшки та різні предмети. І так – у чотирьох різних групах. Були вкрадені особисті речі викладачів.

Олена Іржавська завідувач дитячого садка №74

-Це магнітофон та пилосос.

Вже з ранку на місці злочину працювала слідча група, розповідають вихователі. Вони взяли відбитки пальців з вікон та шукали речові докази, опитували свідків. Навіщо зловмисники увірвалися до дитсадка, у закладі і гадки не мають та припускають, що це було хуліганство.

Віра Ворона співробітниця дитячого садка №74

-Сколько я уже работаю с 69-го года в детском саду  – но такого, я в первій раз так. Только ж окна нам постаивли в октябре месяце, окна только сделали. и вот это такое произошло.

Не зважаючи на подію, закривати дитсадок не стали. Малечу перевели до інших груп. Вони тут займаються у звичному режимі. А у приміщеннях, де було побито скло, почали замінювати вікна.

Стосовно події, що сталася у сімдесят четвертому дитсадку, правоохоронці проводять слідчі дії. Справу відправлено на досудове розслідування.

Олена Завгородня