Дитячий садок № 100 вітає перших маленьких новоселів

18.09.2012 22:20   -
Автор:

З рук чисельних орендарів у комунальну власність міста. Дитячий садок під номером 100, що на Салтівці вітає перших за останні п"ятнадцять років своїх маленьких новоселів.

Повернути з забуття дошкільний заклад вирішено було навесні цього року. Після того як міський голова Геннадій Кернес з народним депутатом України Дмитром Святошем проінспектували п"ятсот двадцятий мікрорайон. І вже за три місяці, тут урочистим перерізанням червоної стрічки дають старт на входини маленьким харків"янам.  

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Я думаю из года в год мы будем только видеть радость, счастье и конечно хорошое настроение как родителей, бабушек и дедушек так и самих детей, которые будут сюда с удовольствием ходить, потому что здесь хорошие, хорошие добрые люди будут раскрывать их таланты, их способности, их возможности. Поэтому дети, вам счастья!

Вже завтра сорок п"ять малюків розкриватимуть свої таланти в ось цих комфортних групах. З сучасними меблями та новою технікою. Останню, презентовану владниками, на звучання одразу перевіряє народний обранець Дмитро Святаш.   

Та перш ніж завести сьогодні дітей до груп – у дитсадку зробили неймовірне. Тут поміняли все. І комунікації, і електрику, і вікна з дверима. Навели лад і на подвір"ї. Встановили дитячі гойдалки і знесли понад півсотні аварійних дерев.

Дмитро Святаш народний депутат України

-К счастью рождаемость у нас увеличивается. Соответственно потребность в детских дошкольных учереждениях она значительно возросла. Это как бы одна из первых ласточек. Хорошие две группы открыли, благоустройство сделали и за бюджетные средства и вне бюджетные. То есть это как бы один из вариантов государственно-частного партнерства в социальные инициативы

Наступного року дитсадок номер сто прийматиме ще більше дітей. Тут відкриють ще три групи і понад сотню малюків прийде до дошкільного закладу.

Олена Мітясова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия