Дістали з-під завалів. Маленька Софійка із Куп’янську зустрілась зі своїм рятівником (відео)

07.02.2023 22:45   -

Врятована з-під завалів маленька Софійка з Куп’янську зустрілася зі своїм рятівником. Дівчинка вперше після того жахливого обстрілу побачила свого рятівника. Софія давно мріяла про зустріч. І про те, що завдяки Павлові донька залишилась жива, мати дізналась через соцмережі.

МАТИ СОФІЇ
Не підберу слів, щоб я сказала, виразила.. Це просто без слів якби сказать. Ця людина віддана своїй справі і я дуже безмежно йому вдячна за порятунок Софійки. Не знаю, щоб я робила якби її не було..

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Маленька Софійка не стримує емоцій і міцно обіймає того, хто врятував її від лап смерті. Дівчинку витягнули з-під вщент заваленої будівлі крамниці на ринку. У момент обстрілу по цивільним Павло разом з побратимами приїхали на місце.

ПАВЛО НЕСТЕРЕНКО КЕРІВНИК СЕКТОРУ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ №1 КУП’ЯНСЬКОГО РВП
Ми разом з керівництвом негайно висунули сюди, де прибувши на місце побачили велику вирву, палаючі кіоски десь два або три штуки, точніше сказати не можу. Люди були в паніці, ми прибігли до місця прильоту та побачили руйнування. Потім ми почули, що в одному приміщені чутно крики жінки про допомогу. Ми пролізли через вирву цим шляхом, зайшли до кіоску та почали своїми силами підручними засобами її доставати та намагатись допомогти їй.

Тоді, згадує поліцейський, діяв швидко та не вагаючись.

ПАВЛО НЕСТЕРЕНКО КЕРІВНИК СЕКТОРУ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ №1 КУП’ЯНСЬКОГО РВП
Був великий слой ґрунту накиданий, була одна стінка, холодильники була ціла куча. Ми почали їх розгірбати підручними засобами, руками в основному. Розкидати брусчатку, кирпич та землю. Ми відкинули холодильник і ще нам оставалось приблизно сантиметрів 50-60 грунту та кирпичів. Я почав розгрібати, впав на коліна, розбрасував кирпичі та землю і потім я вже почув, що це дитячий голос, маленької дівчинки.

А далі, каже Павло, очікувана мить, рука торкнулась дитячої голови.

ПАВЛО НЕСТЕРЕНКО КЕРІВНИК СЕКТОРУ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ №1 КУП’ЯНСЬКОГО РВП
Ми її розкапали, ноги були зажаті теж дістали і дівчина перше, що промовила: «Що зі мною трапилось?». Вона не розуміла, що відбулось. Врятували її. Я цю дівчину передав співробітнику поліції, який далі доніс до бригади швидкої допомоги. Потім ми почали дальше рити землю, знайшли тіло, як виявилось її бабусі, але врятувати її не змогли, вона вже померла на місці.

І тепер на рахунку поліцейських ще одне врятоване життя від страшних обстрілів російських окупантів. Незважаючи на війну люди продовжують об’єднуватись та жити. Так і маленька Софійка запросила свого рятівника на день народження, який святкуватиме цього місяця.

ОСТАННІ НОВИНИ