Детские площадки в детсадах нуждаются в обновлении

26.06.2012 20:25   -
Автор:

Дитячий садок № 4 в районі Великої Данилівки – єдиний. Його відвідують більше сотні тутешніх дітей. А вихідними це ще й місце відпочинку для батьків з малечею. І вже який рік мешканці мріють про сучасний майданчик для дитячих розваг.

Наталія Єрьоміна ,завідувач яслей-садка № 4:

-Просьба родителей всегда была, чтобы их дети приходили в детсад, чтобы здесь было уютно. Поле пустое. Мы бы хотели, чтобы нам здесь установили горку.

На одній з галявин на території садку всього кілька металевих конструкцій. Щоб все усучаснити, коштів, каже Наталія Єрьоміна, не вистачає. І така ситуація далеко не в одному дошкільному закладі, в цьому впевнилась народний депутат Ірина Бережна.

Ірина Бережна, Народний депутат України:

-Около 30-ти садиков я уже точно посетила.  Проблема основная она типична для всех садиков. Её уже можно обобщить – это безусловно нехватка детских площадок, мест для досуга детей. 

Перемови с керівником закладу. План робіт складено. На все провсе два місяці.

Ірина Бережна ,Народний депутат України:

-Когда детки к новому сезону вернутся в детский сад их будет ждать приятный сюрприз – современно оборудованные, красивые, удобные детские площадки.

Дитячі майданчики з"являться не тільки в цьому дитсадку, пообіцяла народний депутат Ірина Бережна, а й у всіх інших, що були взяті на контроль.

Анжела Сушко, Євген Карпенко, Харьковские Известия.