Дети из пяти районов Харьковщины побывали на цирковом представлении

10.01.2020 13:56   -
Автор:
Подорож у казку, де завжди перемагає добро і де завжди тільки позитивні емоції. На новорічну виставу в Харківський цирк приїхало майже 2 000 дітей з 5 районів Харківщини: Чугуївського, міста Чугуєва, Печенізького, Великобурлуцького, Дворічанського, Вовчанського, тих районів, якими опікується народний депутат України Дмитро Шенцев. 
 
Олена Слабінська директор Есхарівського дитячого садка
 
Дети очень ждали этого подарка. Это дети, которые ещё верят в новогоднее волшебство, новогоднее чудо, поэтому, благодаря нашему депутату, сбылась сказочная, сбылась детская мечта. Сегодня вместе с детьми приехали и взрослые, и родители, воспитатели, которые сопровождают деток и они сегодня вдвойне рады тому, что счастливы дети, во-первых. Во-вторых, цирк – это незабываемая атмосфера детства и неповторимых эмоций. И мы очень благодарны за этот замечательный праздник, подаренный всем присутствующим! 
 
Аліса 5 років
 
Мне нравятся артисты. Я ещё хочу тут увидеть верблюдов, акробатов, гимнастов. Хочу получить положительные эмоции! 
 
Леся 10 років
 
Мені подобається цирк тому, що тут дуже гарні номери і це, дійсно, новорічна казка! 
 
Марія 7 років
 
Мне нравится цирк потому, что там клоуны разные и прикольные обезьянки разные, собачки и другие животные. 
 
Олександра 10 років
 
Ми вихованці інтернату Мечниківського НВК Дворечанського району дуже щасливі сьогодні побувати на чудовій святковій виставі. Цей гарний подарунок нам під ялинку приніс не Святий Миколай, а Дмитро Олексійович Шенцев. Він постійно про нас дбає,  на кожне свято нам дарує солодощі. Низький уклін йому від нашої шкільної сім'ї!
 
На цирковій виставі малечу чекала зустріч з безстрашними вершниками, екзотичним караваном верблюдів та лам. Не менше радощів викликали у дітей веселі собачки-далматини, спритні акробати і відважні повітряні гімнасти. За гарний настрій відповідав кумедний клоун та Дід Мороз зі Снігуронькою! Одним словом, гарного настрою вистачило всім. 
 
Софія 5 років
 
Доброго здоров'я, доброго вам дня, хай вам ясно сонце світить у вікно щодня! Щоб у нас і у вас все було завжди гаразд! 
 
Кирило 5 років
 
Від їди, щоб стіл ломився, щоб і хліб не перевівся. Сію, сію, посіваю щастя й радості бажаю! Щоб і вдома і на полі вам всього було доволі! 
 
І такі зустрічі з артистами вже давня та добра традиція. Коли у дні зимових канікул малеча зі всього округу народного депутата України Дмитра Шенцева відвідує циркові вистави.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Всем нам хочу пожелать мирного неба, процветания и большого человеческого счастья и не только детям, но и взрослым. Я хочу пожелать верить в чудеса, не терять надежды и с позитивом смотреть в завтрашний день. Но и, что уже относится к взрослым – сделать всё, чтобы наши детки были счастливы и не только в новогодние праздники. А чтобы они были окружены любовью и заботой взрослых и имели возможность развиваться всесторонне, быть любимыми, счастливыми 365 дней в году, долгие и долгие годы. Вот эта та наша основная цель!