Детей из Харьковского реабилитационного центра приобщили к боксу

22.06.2017 14:30   -
Автор:
Боксерський зал укомплектований сучасним спортивним обладнанням у Безлюдівці відкрили рік тому. За цей час сюди на тренування записалося багато місцевих малюків. Абсолютно все для дітей тут безкоштовно: тренажери, спортивне снаряддя та і самі заняття боксом. До спорту вирішили залучити і вихованців Харківського реабілітаційного центру для дітей. Хлопчикам та дівчаткам провели екскурсію, а деякі з них навіть записалися на заняття. З наступного тижня вони будуть відточувати удари на ринзі. 
 
Сніжана вихованка реабілітаційного центру 
 
Ты хочешь связать свою жизнь с боксом? Да. Я хочу стать чемпионкой мира. 
 
Михайло вихованець реабілітаційного центру 
 
Мне понравилось боксировать, бегать на беговой дорожке. А в будущем хочешь заниматься боксом? Да. 
 
Малюки під час екскурсії до боксерської зали цікавалися всім. Питали про все, що потрапляло їм на очі. Майже кожен з півсотні маленьких гостей задав своє запитання та отримав на нього відповідь.
 
Віталій Захаров організатор спортивного клубу 
 
Мероприятие – это открытый ринг, организовался для наших юных и маленьких друзей с детского дома для того, чтобы они приехали и посмотрели. Понравится кому-то – не понравится , интересно — не интересно , главное, чтобы они поняли. Что такое спорт, что такое здоровый образ жизни. Пусть кто-то будет заниматься боксом, кто-то кик-боксингом. 
 
За підтримки депутата Харківської обласної ради, голови постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту і туризму Валерії Мураєвої, тренування для дітей з реабілітаційного центру будуть проводитися безоплатно.