Депутаты “Партии “Відродження” предлагает всем фракциям парламента объединить усилия, чтобы остановить коммунальный террор

29.10.2018 11:32   -
Автор:
Тетяна Гонтар бідкається, мовляв левова частка пенсії йде на ліки, залишок на комуналку. А що стосується газу, то після встановлення загальнобудинкового лічильнику за блакитне паливо доводиться платити більше ніж споживає насправді, а тепер із зростанням ціни на нього з гаманця треба буде викласти ще більше коштів. Та і надалі, каже, нічого хорошого не очікує. 
 
Тетяна Гонтар пенсіонерка 
 
По-перше піднімуться ціни на все на опалення, на воду, каналізацію, на квартиру, на все, бо в нас все на газу та електриці. – Як будете виживати? Як ви кажете, як я житиму, та сдохну, та й усе. 
 
"Комунальний терор" – саме так називають політику нинішньої влади у питанні вартості газу для населення – депутати партії "Відродження". Адже підняті на 23% ціни це ще не межа, далі послідує ще одне підвищення на 40%. 
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії "Відродження" в Харківській облраді 
 
Учитывая нынешние непосильные для людей тарифы, люди попросту не смогут платить такую цену на газ, при том, что стоимость газа составляет весомую долю в платёжках на жилищно-коммунальные услуги. Уже сейчас долг населения составляет больше 40 миллиардов гривен и он будет расти. 
 
І субсидії тут не надто і допомагають, адже згідно нововведень тепер грошову допомогу на оплату житлово-комунальних послуг не надають тим у кого є бодай якись борг. От і Тетяні Гонтар згадали такий майже десятирічної давнини. 
 
Тетяна Гонтар пенсіонерка 
 
У мене є борги до 2011 року. Мені ці борги не дають субсидію отримати. Т.б. в правовій державі Україна окрема людина пересічна така як я Тетяна Василівна Гонттар ветеран з трьома ветеранськими званнями  – безправна, безправна. 
 
У "Відродженні" наполягають повернути в тарифную политику держави здоровий глузд. А не перетворювати життя українців у пекло заради чергового валютного траншу від МВФ. 
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії "Відродження" в Харківській облраді 
 
Наша фракция в Парламенте, фракция "Відродження" будет требовать проведение аудита на коммунальные услуги в каждой области. Мы также считаем, что наравне с выделением средств на субсидии должен стоять вопрос про увеличение финансирования программ по энергосбережению. 
 
Більш того у "Відродженні" закликають представників усіх парламентських фракцій об"єднати зусилля в інтересах українців, щоби не допустити подальшого підняття тарифів на газ.