Депутати корегували кошторис і створили КП

26.09.2012 22:35   -
Автор:

((Сьогодні відбулась 19 чергова сесія Харківської міськради. Депутати корегували кошторис і створили КП.))

Не з робочим візитом, а з урочистим сьогодні на міській сесії губернатор. Михайло Добкін разом з мером Генадієм Кернесом виконують доручення президента. Вручають нагороди найпрацьовитішим харків"янам.
 
Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-Я очень рад, что Президент Украины дал высокую оценку  нашей громаде, он это сказал 22 августа пребывая здесь, он выразил  свое уважение нашей громаде подписав указ о награждении выдающихся жителей Слобожанщины, естественно города Харькова. Хочу вам пожелать держать такой же темп, сегодня на Харьков равняются практически все города нашей страны.

Грамоти, подяки, медалі і диплом вищого ступеню. Останній вручають за успішне проведення Великого Слобожанського ярмарку.

Шквал оплесків пролунав і на честь першого заступника мера Олександра Кривцова. Чиновник відсьогодні більше не обійматиме цієї посади, він пішов на пенсію. Втім, працювати далі у виконавчому комітеті буде.  

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Мы все с благодарностью говорим вам большое спасибо и надеемся, что мы вместе много с вами еще сделаем.

Виконувати ж обов"язки першого віце-мера буде Андрій Парамонов. Раніше він  опікувався у місті справами ЖКГ. Далі вже до порядку денного. На розгляді сесії понад півсотні питань. Перше – фінансове. Депутати мають збільшити витрати бюджету.

Тетяна Таукешева директор Департаменту бюджету та фінансів

-Необходимость внесения изменений в бюджет города Харькова связана в первую очередь с увелечением числа учащихся 1-4 классов, на организацию питания которых предлагается выделить 1,8 миллионов гривен. Также предлагается выделить 0,8 миллионов гривен на поощрение спортсменов и их тренеров которые завоевали медали на 30 Олимпийский и Параолимпийских играх. 

Рішення ухвалили, кошти виділили. І на стипендії, і на знесення сухих та аварійних дерев, і на міський центр поводження з тваринами. Також своїм рішенням депутати збільшити кількість паркувальних майданчиків у місті і прийняли регуляторний акт, що має впорядкувати роботу провайдерів і у разі пошкодження ними комунального майна дозволить притягувати їх до відповідальності.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Сегодня мы примем первый документ который начнет работать для того, чтобы представители бизнеса понимали (СК) жизнь и покой людей, благоустройство и порядок и чистота это их ответственность и наше требование и требование жителей города Харькова.

Задля мешканців Харкова депутати подовжили до дві тисячі п"ятнадцятого року дію програми молодіжного кредитування. Створили нове КП "Екстренної медицини", яке об"єднає в собі всі підстанції швидкої допомоги, а також містобудівний кадастр, щоб люди знали хто, коли та які роботи виконуватиме в їхньому будинку.

Олена Мітясова, Ігор Луханін, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия