Депутат Харьковского городского совета Анатолий Денисенко поздравил педагогов с праздником

04.10.2012 22:12   -
Автор:

Багаторічний стаж і тисячі випускників. Все це про Галину Пономарьову. Починала зі школи, а тепер вже очолює виш, який готує майбутніх вихователів та вчителів. Бути педагогом, говорить, мріяла з дитинства.

Галина Пономарьова професор, заслужений працівник народної освіти України

-Ще в 5 років я батькам сказала, що я хочу бути вчителем, чому я так сказала? тому що , я знала, що вчитель це сама головна фігура в житті будь-якої людини, жодного фахівця, жодного спеціаліста не можна підготувати без вчителя .

Секрет мудрого вихователя чи вчителя – любов до дітей. Це точно знає педагог Валентина Малихіна. За сорок років праці жодної хвилини не пожалкувала про обрану професію.

Валентина Малихіна педагог

-Как я считала с первого дня та и считаю по сей день, что я счастливый человек, что я связала себя с педагогикой, я люблю детей, они любят меня, и я получаю удовольствие от своей работы.

Анастасія Полякова кореспондент

-Дитсадок, школа, виш. Педагоги супроводжують людей змалку, допомагають у формуванні особистості. З професійним святом освітян привітав депутат Харківської міської ради Анатолій Денисенко.

За таку віддану працю з нагоди свята працівників педагогічної академії нагородили. Їм -  подяки, грамоти та квіти.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Наша задача сделать так, чтоб  им было комфортно работать, а детям комфортно учиться. Я уверен, что в ближайшем будущем будет проведена очень серьёзная и основательная реформа в образовании и мы сможем создать такую систему, которая повысит конкурентоспособность нашей страны, повысит конкурентоспособность наших учеников, наших выпускников и мы добьёмся очень больших успехов в этом направлении.

Депутат Харківської міськради Анатолій Денисенко побажав педагогам вдячних вихованців, і гідної винагороди за їхню працю. А від студентів для викладачів – концерт з піснями та танцями.

Анастасія Полякова, Сергій Перець, Харьковские Известия