День соцработника. Лучшие из лучших получили награды мэрии

31.10.2019 13:50   -
Автор:
Вісімнадцять років тому Галина Володимирівна вирішила зробити допомогу людям своєю професією. І сьогодні каже рішення було правильним. Попри всі труднощі і важкий труд, її робота потрібна людям.
 
Галина Семененко соціальний працівник 
 
Это особая сфера, в которой задерживаются только те, кому здесь интересно, кому нужны люди, кто хочет о них заботиться и предоставлять услуги. В городе Харьков, мне кажется, самая лучшая атмосфера плане социальной защиты населения. И руководство это видит, город это видит, область это видит. Работать здесь хочется!
 
На передодні професійного свята соцпрацівників Харкова запросили на урочистий прийом до мерії. На їх честь лунали слова подяки та побажання і далі робити життя харків"ян комфортним та безпечним.  
 
Світлана Горбунова – Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
 
Перша неділя листопада – це свято працівників соціальної сфери. Ми дуже хочемо вшанувати якомога більше людей, які професійно виконують свої обов’язки на соціальному полі міста Харкова. Ми не забули нікого. Передали вітання від нашого міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса. Він дуже шанує всіх працівників соціальної сфери міста Харкова.
 
Найкращих соцпрацівників Харкова нагородили грамотами міської ради та подяками Харківського міського голови.