День работника налоговой службы Украины

05.07.2012 21:35   -
Автор:

Володимир Михайлов ,начальник управління податкової міліції в Харківській області:

-У меня сегодня праздник, ровно двадцать пять лет вообще службы в милиции и в том числе с девяносто шестого года налоговой службы в налоговой милиции. Поэтому у меня двойной праздник.

Володимир Михайлов разом із колегами святкують день працівника податкової служби України. Каже, їх основний обов"язок- наповнити бюджети. І поки що з цим Харківська область справляється добре.

Володимир Кизима ,заступник голови державної податкової служби в Харківській області:

-Мы можем с гордостью смотреть за тот итог, который есть за первое полугодие, в местные бюджеты увеличились поступления порядка на полтора миллиарда больше поступлений, это больше, чем за аналогичный период в прошлом году, а так же больше, чем были запланированы поступления для обеспечения местных бюджетов.

Окрім того, податкова намагається йти на зустріч підприємцям та створює умови для їхньої роботи. Так нещодавно по всій території Харківської області відкрили тридцять три сервісних центри з обслуговування клієнтів. Там люди можуть здати податкову звітність, отримати усю необхідну інформацію та оформити електронні ключі, за допомогою яких взагалі можна вирішувати усі справи з податковою, не виходячи з дому. З цими досягеннями та з нагоди професійного свята податківців і вітали.

Геннадій Кернес ,Харківський міський голова:

-Здесь присутствующие ветераны, которые столяи у истоков создания налоговой службы, видят разницу как эта служба изменяется. И они горды тем,что отдали часть своей профессиональной керьеры становлению налоговой службы и конечно благосостоянию государства, и конечно каждого гражданина Украины.

Надалі на податкову міліцію у зв"язку з прийняттям нового кримінально-процесуального кодексу чекають зміни,-каже один з авторів документу народний депутат Валерій Писаренко. Планується створити фінансову поліцію, яка об"єднає у собі всі контролюючі органи в сфері економічних злочинів та має полегшити життя бізнесу. Подібний орган вже працює в Італії, Іспанії та Швеції.

Валерій Писаренко, Народний депутат України:

-Путь, который выбран сегодня, он правильный. Потому что бизнес хочет сервиса и бизнесс хочет, чтобы государство было партнером. А партнерство может быть скреплено только вашими руками, только в ваших кабинетах.

Євгенія Кутнова, Євгеній Дроботов. Харкьовские Известия.