День працівника дошкільної освіти

28.09.2012 18:47   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

-Вони стають для малечі першими наставниками, готують їх до школи. Робітники дитячих садочків відзначають своє професійне свято. Працівників дошкільних закладів Київського району особисто привітала народний депутат України Ірина Бережна.

Тридцять років Людмила Лагута виховує малечу. Вона і друг, і мама, і вчитель. Своїм секретом мудрого вихователя ділиться з молодшим поколінням педагогів.

Людмила Лагута вихователь дитсадка №36

-Чтобы дети тебе поверили, нужно их любить, понимать, и быть им другом прежде всего быть с ними, вот знаете как говорят – быть строгой, но и справедливой.

А ось шеф-кухар дитсадку номер сто вісімдесят Світлана Сергієнко знає як смачно та корисно нагодувати дітей. У свої страви вкладає душу та фантазію – аби малеча охоче їла. За таку віданну та тривалу працю народний депутат України Ірина Бережна особисто нагородила Світлану та її колег з різних дошкільних закладів грамотами. Парламентар і сама молода матуся і не з чуток знає, яка це складна та відповідальна праця – виховувати дітей.

Ірина Бережна народний депутат України

-Это не просто люди, которые заботятся о наших детях, дают им всё, свой опыт, свои знания, частичку души, они избрали для себя самую благородную профессию – любить детей. Хочется сказать им слова благодарности, низкий-низкий им поклон, пожелать мудрости, терпения, быть такими же строгими, справедливыми и стань настоящими друзьями для своих воспитанников. И пронести эту дружбу через долгие-долгие годы.

Від маленьких вихованців також подарунок – концерт. Піснями, танцями та віршами діти привітали своїх педагогів.

Ананстасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия