День гумору у кращому парку відпочинку України. Як святкували 1 квітня в парку імені Горького

01.04.2013 18:30   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-Жартуй як ми, жартуй разом з нами. Жартуй краще нас! Адже одна хвилина сміху подовжує життя на п"ять хвилин. До цієї поради дослухалися і у Першій столиці, перетворивши парк культури та відпочинку імені Горького на своєрідну країну гумору та гарного настрою!

Клоуни, ряджені на ходулях, міми та просто відвідувачі парку. Всі разом, як уже заведено в харківському діснейленді під час свят, разом пройшлися святковою ходою. Від центрального входу до колеса огляду. Тут, на центральному майданчику, почалися головні святкування з нагоди дня сміху.

Смішні конкурси, виступи творчих колективів. І все це на хвилі гумору. А що ще потрібно в такий день.

Наталія викладач, відвідувачка парку

-Классно! Очень классно! Нас встретили мимы и с удовольствием провели нас сюда и мы с удовольствием участвуем в конкурсах. Мы здесь с детьми, дети веселятся, поэтому нам здорово, классно!

Марія пенсіонерка, відвідувачка парку

-Смех он только добавляет. Мне уже 60 лет, но в душе то мне 25. Я когда смеюсь это вообще прелесть!

Та який день гумору без розіграшів. І харків'яни в парку веселилися ще й тоді, коли згадували як жартували над рідними та друзями.

Надія пенсіонерка, відвідувачка парку

-Всегда над мужем шучу. Ну говорю например, что тебе позвонили. А он возле телевизора не слышит, потом хватает бежит за мобильным. Вот последнее что было.

Євген співробітник піцерії, відвідувач парку

-Пошутили над другом прислали ему в военкомат повестку. Он полчаса метушился собирался куда-то, что-то думал. Ну потом успокоился.

Людмила старший лаборант, відвідувачка парку

-На работе пошутили, приклеили чашку к столу. Сотрудник налил чай, а взять её не смог. Ну он облился чаем сначала, возмущался сначала очень, а потом вспомнил, что 1 апреля на календаре.

Жартували в день гумору в парку Горького кілька годин поспіль. Та на цьому веселощі не закінчаться, говорять в адміністрації парку. Чотирнадцятого квітня тут відбудеться справжня мильна фієрія – шоу бульбашок.

Ігор Бескровний