Делегация из Марибора посетила Региональный центр услуг

25.01.2018 15:18   -
Автор:
Регіональний центр послуг є найбільшим та найсучаснішим в Україні. Щодня тут обслуговують тисячі людей. І це не тільки харків'яни та мешканці області, а й жителі з інших регіонів. Попри те, що центр відкрили менше, ніж півроку тому – його вже відвідали десятки іноземних делегацій. Сьогодні тут гості зі словенського міста Марібор. Кажуть, у них такого центру немає, масштаби вражають.
 
Марко Ковачич радник міського голови Марібору (Словенія)
 
Я бачу, що сюди приходить багато людей і вони задоволені послугами, які тут отримують. Видно й те, що самі працівники дуже мотивовані. І я впевнений, що цей центр є одним із досягнень вашого міста. Також я впевнений, що на цьому прикладі ми зможемо навчитися і щось почерпнути для себе.
 
Крім того, зазначив Марко Ковачич, перевагою центру є те, що під одним дахом надають сотні послуг, а ще тут працюють кваліфіковані працівники. Вражає, як вони виконують всі поставлені задачі, адже це великий об'єм робіт. Тож, безперечно, відзначили делегати, Марібору є що перейняти у Харкова.
 
Марушка Дворшак спеціаліст економічного департаменту Муніципалітету Марібору 
 
Це дуже вражаючий центр, з сучасним обладнанням та сучасними можливостями. Я вперше бачу таку систему роботи. Я вперше в Україні, вперше у Харкові і просто у захваті, я обов'язково сюди повернусь.