Делегации из разных стран мира приехали поздравить Харьков с Днем города

23.08.2018 16:15   -
Автор:
Двадцять одна делегація із п'ятнадцяти країн світу. Розділити з Харковом святкування до Першої столиці з'їхались гості з Китаю, Кіпру, Грузії, Німеччини, Кореї, США – і це не повний перелік. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Приезжая в Харьков, вы приезжаете в безопасный, удобный, европейский и современный город. Спасибо вам за наши партнерские отношения, спасибо вам за наши результаты в наших отношений. Для нас это очень важно – выстраивать отношения с зарубежными партнерами, с партнерами из украинских городов, потому что мы хотим развивать наши достижения, получать, конечно, подсказки от наших коллег. И верю в то, что Харьков вам понравится и вы еще раз захотите сюда приехать и на День города, и на День освобождения города, и на другие праздники.
 
Також привітати Харків приїхали представники Асоціації міст України та зачитали поздоровлення від мера Києва Віталія Кличка. 
 
Олександр Слобожан виконавчий директор Асоціації міст України
 
Асоціація міст України вітає харківську громаду з Днем міста та сімдесят п'ятою річницею від нациських загарбників. Харків має багату історію – від козацького поселення і до сучасного мегаполісу. Місто шанує минуле, розвивається та розбудовується. Влада спільно з громадою успішно працює по запровадженню сучасних практик муніципального управління та перетворень заради добробуту харків'ян.
 
Владислав Атрошенко Чернігівський міський голова 
 
Я просто уважаю тот жизненный путь и те дела, которые продемонстрировал городской голова господин Кернес. И в том числе из уважения к нему я нахожусь также с ним и хочу разделить сегодняшний праздник и ставлю цель такую – дружить, иметь возможность перенимать лучшее.
 
Представники зарубіжних міст-партнерів Харкова зазначили, що задоволені співпрацею з таким успішним містом, як Харків. 
 
Герберт Хофауер міський голова Альтьоттінгу (Німеччина)
 
Ми захоплені тим, що робиться у місті, тим економічним розвитком, культурним потенціалом міста і вважаємо Харків одним із перших міст в Україні.  Я би хотів подякувати меру Харкову від себе особисто, як від мера міста, а також від Асоціації міст-володарів Призу Європи за ту велику робота, яку він робить на посту президента Асоціації. Ми дуже цінуємо цю роботу і сподіваємось, що вона буде продовжуватись
 
Міський голова зазначив, що співпраця триватиме й надалі, більше того, зробить все аби тільки зміцнити відносини.між країнами