Де знайти бомбосховище в Харкові? На будинках з’являються інформаційні написи

25.08.2022 19:28   -

Комунальники не тільки на варті чистоти та порядку, а ще й безпеки. Спеціалісти КП дбають про Харків, лагодять комунікації, усувають наслідки руйнувань, до того ж ще прибирають бомбосховища та розміщують інформаційні вказівники, де знаходиться укриття.

Харків – у турботливих руках. Вже 183 дні комунальники роблять все, аби місто, як і до війни було найчистішим та не загрузло у бруді. Тому вони щоденно дбають про чистоту міста, не тільки на центральних вулицях, а й у звичайних дворах.

Працівники КП «Харківблагоустрій» щодня приводять до ладу прибудинкові території. Прибирають опале листя, розпилюють старе гілля та обрізають кущі. Зокрема, сьогодні у Немишлянському районі роботи ведуться по Салтівському шосе, на вул. Немишлянській, вул. Танкопія, вул. Олімпійській, вул. Харківських Дивізій , б-рі Богдана Хмельницького та пр. Героїв Харкова.

Подібні роботи ведуться у всіх районах Харкова. Крім того, комунальники ще й усувають наслідки руйнувань. Фахівці продовжують ремонтувати покрівлі та закривати контури в будинках, що зазнали обстрілів. До того ж комунальники ще й налагоджують безпекову логістику.

Працівники комунальних підприємств наносять інформаційні вказівники біля входів до підвалів житлових будинків, в яких розміщуються укриття. Зокрема, роботи тривають в Індустріальному районі. Станом на сьогодні, 25 серпня, такі вказівники розміщено на 280 будинках із 394.

Крім того спеціалісти комунальних підприємтв ще й відновлюють будинки, що зазнали значних руйнувань, але ще підлягають реконструкції. Фахівці не тільки лагодять конструктив, а й оновлюють фасади та утеплюють будинки, тобто притримуються енергозберігаючих технологій.