Де і чим у Харкові можна вакцинуватися проти коронавірусної інфекції (відео)

26.09.2022 21:27   -

Центр первинної меддопомоги при 27 лікарні. З самого ранку біля дверей маніпуляційної, де і базується один з пунктів щеплення , черга з охочих пройти імунізацію проти коронавірусу. Віктор Лозовой вакцинується вже не вперше. Саме своєчасне щеплення, вважає, і береже його від ковіду.

ВІКТОР ЛОЗОВОЙ ПРОЙШОВ ВАКЦИНАЦІЮ
В минулому році я вже проходив і не хворів. Дружина захворіла, а я сидів не хворий. І тому вирішив те ж саме зробити. Коронавірусом не хворів і не хочу хворіти. А зараз чую, що епідемія поширюється і тому вирішив зробити вакцинацію.

Згідно інформації медиків, тут у центрі первинної меддопомоги, протягом останніх кілької тижнів щодня вакцинуються до 20 осіб. Частина прищеплюються вперше, левова ж частка вакцинуються повторно, або ж отримують вже бустерні дози.

ВОЛОНТЕРИ ПРОЙШЛИ ВАКЦИНАЦІЮ
Це вже 4 наше щеплення. Друга бустерна. Перша вакцина була Коронавак, бустерна Модерна , ну а зараз Пфайзер. І прогресує ковід і просто треба слідкувати за своїм здоров’ям і за здоров’ям оточуючих. Ми теж волонтеримо і комунікуємо теж з багатьма людьми і треба в першу чергу думати і про їх здоров’я також, тому, що цей вірус ми можемо їм передати нашим підопічним.

Пройти щеплення проти коронавірусної інфекції зараз можна при будь-якому медзакладі Харкова. Варто визначитися з пунктом щеплення та обрати вакцину. Наразі дефіциту препарататів для імунізації населення, кажуть медики, у Харкові немає

ОЛЕНА НЕМЧЕНКО ЗАВІДУВАЧ ЦЕНТРУ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ХАРКВСЬКІЙ ЛІКАРНІ №27
Впродовж червня до вересня ми вакцинували приблизно 900 осіб. В наявності у нас є Пфайзер, бала вакцина Джонсон і завжди є Коронавак. Тому , нікому ми не відмовляємо, хто приходить, тих і вакцинуємо.

Щодо вакцини Джонсон, то Харків її замовив. Поки ж очікує на поставки. Медики вкотре наголошують, що імунізація – є найефективнішим методом захисту від СОVID-19. Зробити щеплення можна зараз , як і до війни, у будь-якому районі Харкова.