Данілов: рф вичерпує запаси військової техніки

13.03.2023 13:04   -

рф стає все залежнішою від зовнішньої допомоги через брак запасів озброєння. Про це у своєму Твіттері заявив секретар РНБО Олексій Данілов. «Ракети, військова техніка накопичувалася десятиліттями. Розрахунки передбачали бліцкриг, а не бліцутизацію. Корупційна економіка не може забезпечити фронт, зовнішня допомога для терористичної росії – питання першочергової важливості», – написав Данілов.

рф намагається придбати зброю для війни проти України у будь-яких держав, розглядаючи країни Південно-Східної Азії, зокрема, М’янму. Про це в інтерв‘ю виданню «Голос Америки» розповів керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов. «Є певні намагання купити зброю через треті країни — більш-менш масштабно ввезти озброєння. Що з цього вийде, побачимо з часом», – додав він.

Президент Швейцарії Ален Берсе підтримав заборону на постачання зброї для України. Про це передає видання «NZZ am Sonntag». «Війна не є частиною нашої ДНК. Позиція уряду зрозуміла. Це також відповідає моїй особистій позиції. Швейцарська зброя не повинна використовуватися у війнах», – сказав Берсе.

ОСТАННІ НОВИНИ