Чистий Харків. У місті встановили вже 150 нових контейнерів для сміття (відео)

16.11.2022 11:11   -

Комунальники Харкова щодня слідкують за чистотою мегаполісу. Окрім вивозу сміття, встановлюють і нові контейнери для збору відходів. Зараз вже у різних районах мегаполісу встановлено 150 нових контейнерів. Які плани на майбутнє – нам розповіли працівники КП «КВПВ»

Харківські комунальники продовжують пильно слідкувати за чистотою у місті. Так працівники комунального підприємства «Комплекс із вивозу побутових відходів» не тільки регулярно вивозять сміття із різних районів, а і встановлюють нові контейнери для відходів. Мова йде про спеціальні контейнери на червоних лініях біля приватних будинків харків’ян. Ще на початку повномасштабного вторгнення проект зробили пілотним, і зараз, через кілька місяців, нові пересувні резервуари для збору сміття стали актуальними серед містян. Тож на даному етапі, звітують комунальники, вже встановлено 150 контейнерів у різних районах міста.

ЄВГЕНІЙ ГУЛИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА АВТОКОЛОНИ КП «КВПВ»

Мы устанавливаем новые контейнера по красным линиям, касаемо частного сектора. По согласованию с жильцами и также по инициативе нашего предприятия, дабы упорядочить забор мусора и упросить его. И сохранить санитарно-екологические нормы.

Здебільшого, додають у КП, такі контейнери встановлені по проспекту Героїв Сталінграду, Салтівському шосе, по вулиці Академіка Павлова, на вулиці Польовій та провулку Золотому – і що важливо саме біля приватних будинків містян. На підприємстві кажуть, такі контейнери неабияк допомагають зберігати Харків у чистоті. А сміття вивозять в залежності від потреб самих жителів.

ЄВГЕНІЙ ГУЛИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА АВТОКОЛОНИ КП «КВПВ»

Это делает город намного чище, мусор не разлетается на дорогу, его не разрывают собаки. Некоторые контейнеры убираются по согласованному графику, некоторые контейнеры убираются ежедневно. То есть везде свой порядок. В том или ином районе.

Марія Соловйова, Василь Голосний та Андрій Пакулов