Члены ФК “Металлист” дали оценку Харькову в подготовке к Евро

27.04.2012 18:14   -
Автор:

Підготовка до Євро дві тисячі дванадцять абсолютно змінила зовнішній вигляд Першої столиці. Аеропорт, стадіон, готелі, медичні заклади  – всі ці об`єкти тепер стали значно кращими, ніж раніше. Комфорту гостей з обмеженими можливостями теж приділили чимало уваги. За останній період у Харкові чимало об`єктів облаштували пандусами. Покращилися і дороги.  Нападник футбольної команди  Марко Девіч зауважив – змінилась не лише перша столиця, а й  Україна в цілому.

Марко Девіч,  форвард ФК "Металіст":

-Харьков пять лет назад и сейчас – это совсем другой город. Тем более от этого момента, когда Украина получила в хозяйство Евро 2012, все поменялось к лучшему. Я могу сказать про Сербию, в Сербии знают про Украину, и знают про Харьков точно и что сюда будут ехать.

Марко Девіч каже – якщо він потрапить в заявку на Євро, то у збірної України є великі можливості дійти до фіналу. Інші гравці металіста розповідають – під час Євро перебуватимуть не в Харкові, а на заході України або в Австрії.

Олександр Горяїнов,  голкіпер ФК "Металіст":

-Наши все с Металлиста на сборы поедут, Девич наверно, а все остальные на сборы поедут все равно, в Трускавце будем по телевизору смотреть.

Олександра Суфіянова, Євген Карпенко, Харьковские Известия