Чистая вода в каждом селе Харьковщины

29.08.2012 18:24   -
Автор:

Там, де є стара криниця – її чистять та замінюють зруби. Там, де про колодязь тільки мріють – проводиться цілий комплекс робіт: бурять свердловину та облаштовують місце, де селяни зможуть набирати воду. От так і в селищі Залізничне Граківської сільскої ради. На відкриття довгоочікуваної колонки зібралися практично всі односельці. Першим випробувати воду взявся народний депутат Дмитро Шенцев.

Про колодязь у селі мріяли давно, розповідають місцеві мешканці, але навіть коли писали листа народному депутату – не вірили, що результат буде так швидко.

Анатолій, мешканець с. Залізничного Граківської сільскої ради:

-Ни один еще депутат до это ни кто еще не сделал. Некоторые только обещали сделать здесь колодец, сделать дороги. Вы первый настоящий депутат, не только словом, а делом помогли нам очень здорово.

Надія Кузьмівна,  мешканка с. Залізничного Граківської сільської ради:

-Благодарим вас, что вы такой добрый. Я думала вы вот такой, а вы вот такой. Но какой энергичный, какой хороший. Нам Гавриш обещал, но не сделал, а вот Дмитрий Алексеевич дай бог вам здоровья. Как до воды – вас вспоминать будем.

Поруч з джерелом – облаштоване і місце відпочинку для дітей. Тепер і місцеві малюки, як і їх міські однолітки зможуть покататися на гойдалках та гірках.

Інна, Анастасія, мешканки с. Залізничного Граківської сільської ради:

-Мы никогда не думали, когда писали письмо, когда собирали подписи, что дело пойдет и вот такой вклад в наш поселок, в наших деток. Мы благодарим искренне.
– Да у меня у самого трое. Как же я могу, по другому. Спасибо вам большое))

Місце для ігор тепер є, але у батьків ще одне доручення для свого депутата – забезпечення школярів транспортом. До найближчого навчального закладу кілька кілометрів тож питання болюче.

Дмитро Шенцев, народний депутат України:

– У нас в этом году 40 автобусов школьных область получила. В следующем году закроем полностью, полный будет комплект, там где не хватает везде укомплектуем.

Поки район отримає свій автобус – малюків до школи і дитячого садочку, за проханням народного депутата, будуть доставляти на транспорті місцевого сільгосппідприємства. А згодом  – і на новенькому шкільному автобусі.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко. Харьковские Известия.