Буданов: ситуація в Бахмуті «зайшла у глухий кут» – NEWS REVIEW

29.12.2022 12:07   -

Ситуація в Бахмуті «зайшла у глухий кут», розповів в інтерв‘ю BBC голова ГУР Міноборони Кирило Буданов. «Ми не можемо перемогти їх на всіх напрямках комплексно. І вони також». Тож, пояснив Буданов, очікують на нові поставки зброї від партнерів. рф же зазнала під Бахмутом значних втрат і оголосила ще одну хвилю мобілізації.

Через війну в Україні Варшава відмовилась від проведення новорічних святкових заходів. «У нас енергетична криза, тому наші скорочення витрат передусім стосуються розваг. Зараз ми не можемо собі дозволити це», – пояснила речник мерії Варшави Моніка Беут. Як пише видання «Слово і Діло», вона також закликала не використовувати петарди та феєрверки, особливо там, де є українські діти.

В Україні активно «вибудовується ешелонована система ППО/ПРО, до якої вже залучені західні системи IRIS-T, NASAMS, Aspide, Crotale, Gepard тощо. У 2023 році надійдуть системи Patriot та Hawk». Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков, пише «Liga. Net». Також наступного року залучатимуть західні літаки, танки, активізують і українське виробництво зброї.