Болельщики нацелены только на победу Украины

16.06.2012 23:41   -
Автор:

Ігор Бескровний, кореспондент:

-Не гірше за фан-зону вболівають і у спортбарах. Десятки людей небадужих до перемоги збірної України прийшли сюди аби за келихом пива підтримати свою улюбленну команду!

Перед початком матчу у закладі жодного вільного місця. Бармени не встигають наливати хмільний напій. Лише під час минулого матчу Україна-Швеція за дві години було випито півтори тисячі літрів пива, що дорівнює трьом тисячам пивних келихів.

Олександр, бармен:

-У людей разные вкусы, пиво берут как тёмное так и светлое. В основном это светлые тона. Ежеминутно ты стоиш и наливаеш.

Вболівальники націлені лише на перемогу України. Навіть тут у Харкові посилають заряд позитиву у Донецьк на Донбас арену.

Стас, вболівальник:

-Кричать там какие-то лозунги, поддерживать морально, астрально, как угодно! Мы даже готовы переодется в женщину,  в костюм украиночки. Мы готовы на всё, пусть наша сборная покажет достойную игру! А в конце матча порвать шотландскую юбку.

Не менше за чоловіків вболівають і жінки. Для них майже кожен гравець збірної ідеал чоловічої статі, своєрідний принц на білому коні.

Діана, юна вболівальниця:

-Шевченко! Быстрый и меткий, он всякий!

Ірина, вболівальниця:

-Шевченко, Шевченко! И его золотая голова! Михайлык, Коноплянка, Милевский, Гусев и Воронин. Мы болеем за всю команду! Но больше всего за Шевченко и за его голову!

-Шева! Мы тебя любим! Не подведи!

Що не скажеш про погодні умови. Вони вже на п"ятій хвилині матчу погіршилися. Сильний дощ з грозою лупцював майже годину. Та у вболівальників впевненості не поменшало, кажуть, негода не буде на заваді перемозі України.

Денис та В'ячеслав ,вболівальники:

-Наооборот таким  плохим погодным условиям, она покажет хороший футбол. У природы нет плохой погоды, как и у сборной Украины

Нажаль це не допомогло здобути перемогу українській збірній. З рахунком два нуль вперед вийшли французи. Вболівальники ж не у відчаї, говорять, наступного матчу перемога буде на нашому боці. Принанні є таке бажання.

Антоніна ,головний адміністратор закладу:

-Во время трансляции матча болельщики вели себя шумно, но достойно (СК) Правонарушений никаких не было.