Более 150 проблемных вопросов сегодня подняли харьковчане во время личного приёма Харьковского городского головы

18.05.2017 16:51   -
Автор:
Бажаючих особисто поспілкуватися з Харківським міським головою було чимало. На особистий прийом до мера записалось понад 80-т працівників національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба зі всіма своїми проблемними питаннями. 
 
Іван Кравченко співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Больше доверяю общению с глазу на глаз, всегда мэр идёт на уступки и всегда помогает. Быстро вопросы решаются. Ожидаем только положительных эмоций и результаты всегда должны быть положительные и помогать людям.  
 
Олексій Сердюк співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Пришёл с вопросом помощи на лечение жены. В прошлом году я тоже обращался и был позитивно вопрос решён.
 
Крім особистих і багато питань, що стосуються всіх мешнців житлових будинків, це і благоустрій прилеглої території та місць відпочинку, встановлення дитячих майданчиків та ремонт під"їздів і покрівель. Деякі з них вже були вирішені, деякі в стадії проведення робіт. 
 
Максим Пархоменко співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Чтобы свалку убрали за территорией нашего дома, провели ремонт лифтов, но их в принципе уже отремонтировали, выполнили нашу просьбу, а также ремонт подъезда. Уже звонили из служб по ремонту подъезда, уже согласовали вопрос когда, что и по поводу свалки тоже. Спасибо большое Геннадию Адольфовичу за этот приём. 
 
А от Юрій Щербинін прийшов на прийом і зі словами подяки, і з проханням допомогти в подальшому облаштуванні музею "Обереги музичної Харківщини". Вирішив презентувати Геннадію Кернесу невеличкий фотоальбом як пам"ятку того яким став музей після того, як міський голова найпершим вирішив підтримати його створення. 
 
Юрій Щербинін співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Так как музей после того как он стал известен и популярен, уже некуда дальше экспонировать.  И вот с этим я иду попросить некоторой спонсорской помощи. Мне кажется он обязательно положительно отреагирует, потому что единственный только Геннадий Адольфович заинтересовался, проработал эту тему и сказал, что это нужно городу. 
 
І Юрій Щербинін не помилився. Міський голова пообіцяв підтримку, надати майже 150-т тисяч гривень на ремонт та обладнання приміщення. І так по кожній проблемі. 
Конкретне питання – конкретна відповідь, із зазначеним терміном виконання. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Личный приём не так что вы пришли и ушли. Часть выполнено по ходу подготовки к приёму, часть будет выполнена на те даты, которые вам сейчас обозначились. После того, как будут выполнены все ваши заявки, мы снимаем с контроля вашу заявку. 
 
Всього міський голова під час особистого прийому розглянув майже 150 питань. Тож, зазначив і керівникам департаментів і комунальних служб і підприємств є над чим працювати. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Чтобы мы выполнили все работы и все обязательства, которые были на себя взяты. Значит все сроки, которые были обозначены для себя на рабочем месте проанализируйте и соответственно передайте в Департамент контроля, что всё будет выполнено в точности как мы обещали людям.