“Блок Кернеса – Успішний Харків” набрав 37,95% голосів виборців та отримає у міській раді нового скликання 34 мандати

06.11.2020 12:45   -
Автор:
Харківська міська виборча комісія. 5 листопада – двадцята година вечора. Представники виборчкому, спостерігачі та кандидати в депутати збираються на офіційне оголошення результатів місцевих виборів-2020. Понад півтора тижні кропіткої праці, підрахунку бюлетенів, і ось голова місквиборчкому виходить з протоколом. В ньому і вердикт для кожної політсили, що балотувалась до міської ради та прізвища новообраних депутатів, яким люди віддали свої голоси та довірили питання відповідальності у стінах міської ради на наступні 5 років.  
 
Ольга Мозгова голова Харківської міської територіальної виборчої комісії
 
Місцева Харківська  міська організація політичної партії "Блок Кернеса – Успішний Харків" кількість голосів виборців – 117 тисяч 470 -відсоток загальної кількості 37,95%.
 
Згідно з результатами виборів, до міської ради пройшли шість партій, що змогли подолати 5% бар'єр. Найбільше місць займуть представники команди "Блок Кернеса – Успішний Харків". Їм дістанеться 34 із 84 мандатів. 19 – отримали представники "ОПЗЖ", по 9 мандатів відійшли до "Європейської солідарності" та "Слуги народу". 7 крісел займуть представник " Партії Шарія" і ще 6 обранці від " Блоку Юлії Світличної "Разом"!". У команді "Блоку Кернеса – Успішний Харків" результатами задоволені. Більше того, зазначають, команду міського голови Геннадія Кернеса суттєво перезавантажили новими постатями, які налаштовані працювати задля розвитку Харкова і для людей.   
 
Олександр Новак секретар Харківської міської ради 
 
Те результаты, которые есть, они подчеркивают, что команда Кернеса получила доверие, получила большинство поддержки избирателей. Городской совет обновился на большую половину по сравнению с тем, которая сегодня есть. Появились новые кандидаты. Я уверен, что  эти кандидаты будут работать на развитие города Харькова, будут достойно представлять интересы своих избирателей в городском совете и наш  город получит дальнейшую динамику развития, которая была заложена в этом созыве под руководством мэра нашего города, который получил абсолютную поддержку харьковчан в первом туре.