Благоустройство в Харькове идёт полным ходом

22.04.2016 15:11   -
Автор:
У районах Харкова триває благоустрій прибудинкових територій. Сьогодні у дворі будинку 6/8 по вулиці Ярослава Мудрого, це у Київському районі двірники вийшли на облаштування клумб. А таких тут чимало. 
 
Оксана Вінокурова начальник дільниці озеленення КП "Харківблагоустрій" Київського району
 
В этом дворе у нас 15 клумб и около 10 цветников. Сегодня в рамках благоустройства мы вскапываем и рыхлим клумбы, высеиваем семена цветов разными рисунками. Каждая имеет свою форму и имеет разновидность своих цветов. Ранее мы посеяли газонную траву, которая уже взошла. 
 
З початку року озеленювачі Київського району вже висадили на прибудинкових територіях понад 18 000 багаторічних квітів, більше 3 000 декоративних кущів та висіяли більше 2 000 метрів квадратних нових газонів. Роботи з благоустрою тривають щодня. Не виключенням буде і завтрашній загальноукраїнський суботник. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Мы очень много наметили планов чтобы мы хотели сделать. Выйдет более 40 000 человек на субботник, очень много единиц техники будет работать. И конечно же мы призываем всех харьковчан поддержать инициативу Геннадия Адольфовича Кернеса – нашего мэра и выйти на субботник. Поэтому всех приглашаем на субботник, давайте сделаем общегородской субботник для всех горожан. 
 
Стартує загальноміське прибирання завтра о дев'ятій ранку у всіх районах міста – у його дворах, парках та скверах. Мета одна – зробити Харків чистішим та красивішим.