Благоустрій Фрунзенського району на особистому контролі народного депутата України Ірини Горіної

18.09.2012 22:05   -
Автор:

-Вот здесь вот ящики были изуродованы поломаны, здесь вот дыры были, где вот теперь заштукатурено, аж до квартиры выбиты.

Під"їзд в якому розташована квартира Ганни Іванівни колись був один із зразкових. Але роки та недобрі люди зробили свою справу. Все прийшло у занепад. Про свою проблему пенсіонерка розповіла народному депутату України Ірині Горіної.

Ганна Ластівка пенсіонерка

-Изменилось когда нам помогла очень Ирина Анатольевна. Она очень успешный депутат, очень добросовестная, очень внимательная, к ней прийдёш на приём она тебя выслушает, подскажет, примет верное решение и тут же она его решит.

Так і тут, говорить жінка – не встигли звернутися, як робітники все зробили. Білі стелі, сині пофарбовані стіни. Тепер так виглядає під'їзд Ганни Іванівни. І головне виконано все на совість.

Ганна Ластівка пенсіонерка

-Таких депутатов нам бы побольше, и мы бы изменили свою жизнь.

А ось у місцевої дітвори з'явився новий сучасний спортивний майданчик. Тут поставили турніки для качання преса, рук та ніг. Їх вже облюбували місцеві дівчата. Кажуть, поки хлопці грають в танчики на комп'ютері, ми краще спортом займатимося.

Ірина учениця

-Это наша мечта. Даже больше чем хотели, хотели пару турников, поставили намного больше, это очень хорошо.

 Катерина учениця

-Конечно, чтобы тренироваться, качаться.

Благоустрій прибудинкових територій буде тривати і надалі, каже народний депутат України Ірина Горіна. Парламентар зазначає, що саме у спільній співпраці з місцевими мешканцями можливо все відновити. В одному випадку люди підкажуть, що потрібно зробити, в іншому і свої руки в допомогу запропонують.

Ірина Горіна народний депутат України

-Мы возобновили очень правильную и хорошую традицию это субботники в микрорайонах по совершенно разным причинам. Где-то мы восстанавливаем детские площадки, выходим красим ремонтируем, ставим новые формы, где-то мы спиливаем старые деревья, устанавливаем лавочки, убираем мусор – наводим порядок.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін Харьковские Известия