Бізнес допомагає місту. Дорогу у Помірках залатали

03.08.2020 15:18   -
Автор:
Дорогу, яка веде до клініки інституту ендокринології, що у Помірках, залатали. Проблема капітального ремонту, розповідає директор інституту, полягає в тому, що ця дорога не належить  місту. Тож і доводиться шукати допомоги. І таку вдалося отримати завдяки тому, що в Харкові є соціально-відповідальний бізнес, а головне, давно існує таке партнерство міста та підприємців, що працюють спільно для того, щоб Харків був успішний. 
 
Юрій Караченцев директор інституту ендокринної патологіі
 
Конечно, же я понимаю, что если бы она была на балансе города, то давно была бы отремонтирована. Но, тем не менее, мы каждый год стараемся найти возможность хотя бы  ее подремонтировать, подлатать, чтобы люди могли сюда подъезжать. Я хочу поблагодарить всегда откликающихся харьковчан небезразличных – это прежде всего Олег Юрьевич Каратуманов, он и раньше помогал лечебным учреждениям, нашей клинике, были отремонтированы палаты, а в этот раз помог с ремонтом этой дороги. 
 
Зараз частина дороги довжиною у 350 метрів  виглядає охайною і рівною. Спеціальною сумішшю засипано кожну яму і вибоїну. Водії говорять, тепер проїзд  до відділення став набагато зручнішим. 
 
Валентин водій
 
Было намного хуже. Ямы были большие. Сейчас сделано вроде нормально. Спокойно. До этого были страшные ямы.
 
Директор інституту ендокринології Юрій Караченцев радіє, що встигли залатати дорогу до сезону осінніх дощів.Такий клаптиковий  ремонт, говорить він, зазвичай вистоює рік. Але потім знову треба буде  якось вирішувати питання.
 
Юрій Караченцев директор інституту ендокринної патологіі
 
И есть где-то горькое разочарование, от того, что мы не видим просвета в решении этой проблемы для всего нашего клингородка.