Біля станції метро “Пролетарська” демонтували незаконно встановлені кіоски

15.02.2013 16:34   -
Автор:

Кіоск, такий собі міні-магазин, розташувався чи не на пішохідній дорожці поблизу виходу станції метро "Пролетарська". Як виявили фахівці, цей торговий об'єкт встановлено самовільно, працював він без дозвільних документів. Власників попередили заздалегіть – прибрати. Однак, ті припис не виконали. Тож сьогодні, згідно рішення виконкому міської ради, кіоск зносять в примусовому порядку.

Дар'я Михайлова студентка

-На самом деле действительно было тяжело пройти. Я так понимаю это всё убирают. Я лично довольна.

Микола В'юнник електрик

-Нельзя пройти даже было, это не годится такое для города.

Поряд також кіоск, встановлений самовільно. І він підлягає зносу. Ще один – прибирають з іншої сторони виходу метро, на кінцевій зупинці маршруток. Знесені МАФи будуть доставлені на штрафний майданчик.

Віктор Кітанін директор Департаменту комунального господарства

-Действительно у них нет ни одного разрешительного документа ни на право торговли ни на право находиться на данной территоии. Бюджет на данный вид работ затрат не несёт, мы привлекаем технику коммунальных предприятий Харьковского городского совета.

З початку цього тижня незаконно встановлені кіоски вже прибрали біля виходу метро "Героїв праці". Сьогодні на "Пролетарській". В планах проведення демонтажу в Київському, Дзержинському, Московському та Орджонікідзевському районах. Як біля станцій метрополітену, що в радіусі двадцяти метрів заборонено, так і на прибудинкових територіях та транспортних зупинках. Загалом, за словами Віктор Кітаніна, заплановано знесення у місті 55-ти самовільно встановлених торговельних об'єктів.

Анжела Сушко