Безопасность предпринимательства в Украине

15.06.2012 20:20   -
Автор:

Промисловці, підприємці, юристи та представники влади. Всі вони зібралися, аби вирішити, як боротися із корупцією, рейдерством та сприяти розвитку діяльності роботодавців.  Адже будь-яка країна, що претендує на звання конкурентноздатної та привабливої для інвесторів, у першу чергу, повинна подбати про безпечне підприємництво. І щоб цього досягти, треба створити недержавну систему безпеки бізнесу. З цією метою при національному комітеті боротьби з корупцією планують скликати Громадську раду.

Анатолій Кінах, Радник Президента України, Президент Українського союзу промисловців і підприємців:

-Куда войдут эксперты, в  том числе юристы и аналитики с тем, чтобы мы последовательно необратимо формировали прозрачные правовые условия развития страны в защиту прав человека, прав собственности, защиты инвесторов с тем, чтобы создать деловой климат и модернизировать нашу экономику страны и добиться на этой основе высокого качества жизни наших граждан.

Не менш важливе питання – створення Координаційної ради з питань безпеки підприємництва при Кабінеті міністрів України. Саме вона найбільше допомагатиме пересічному підприємцю. Завдяки Раді будь-який власник за допомогою юристів та інших представників влади зможе відстоювати свої права та лобіювати інтереси на державному рівні.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.