Без світла – 4,5 мільйона споживачів. Україна готує для окупантів відповідні дії- NEWS REVIEW

07.11.2022 14:30   -

Напередодні ввечері без світла залишилися понад 4,5 мільйона українців, – розповів президент Володимир Зеленський. За його словами, зараз готуються до нових ударів рф по інфраструктурі – розглядають різні сценарії розвитку подій та можливу відповідь окупантам, – пише видання «Кореспондент». «Ми повинні пройти цю зиму та бути навесні ще сильнішими, ніж зараз», – сказав Зеленський.

Війна в Україні лише розминка й наближається великий кризис, – упевнений командувач Стратегічним командуванням США Чарльз Річард. Адже «Китай просувається у виготовленні ядерної зброї швидше за США», – зазначив він в інтерв‘ю «Волл Стріт Джорнал». Наразі ж, на його думку, Америка має перевагу тільки в підводних човнах і вирішити цю проблему вдасться тільки «розпочавши нове будівництво».

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр наголосив, що Україна має самостійно приймати рішення про переговори щодо припинення вогню. І ніхто не повинен втручатися в це. «Україна повинна сказати, коли вона хоче таких переговорів і вважає їх перспективними», – акцентував Штайнмаєр, передає видання Spiegel.