Беременных харьковчанок поздравили в аквапарке с Днем Матери

11.05.2012 17:45   -
Автор:

Вже як рік вагітних харків"янок до пологів готують у басейні. Оздоровчу програму з відповідною методикою за цей час пройшли близько сотні жінок. Ефект від занять, кажуть майбутні матусі, дається в знаки. Спина не болить, а настрій просто чудовий.

Вікторія,  майбутня мати:

-После таких занятий действительно, уже говорили, хочется заниматься, чувствуется какая-то бодрость в теле

Катерина,  майбутня мати:

-Всем рекомендую, пусть девочки идут обязательно, потому что тело просто воздушное, просто паришь в облаках плюс морально, выходишь абсолютно по другому себя чувствуешь

Активним жінкам, які дбають про себе і здоров"я свого майбутнього малюка – до Дня матері квіти. Їх їм презентує директор Департаменту охорони здоров"я, який минулого рокук і уклав соціальну угоду з одним з аквапарків. Тепер жіночі консультації і направляють сюди вагітних.  

Юрій Сороколат,  директор Департаменту охорони здоров'я:

-Всем женщинам представлям практически всем женщинам могут быть предоставлены однаразово пробные занятия с аквагимнастики для того, чтобы они дальше приняли для себя: могут они это делать или не могут

А от для малозабезпечених вагітних і подальші заняття будуть безкоштовні. За тією ж угодою мерії з Аквапарком таку пільгу на рік надають ста жінкам.

Олена Мітясова, Євген Дроботов, Харьковские Известия