Автовышка арестована. В парке Горького правоохранители проверяли склады и технику

08.05.2015 17:35   -
Автор:

До парку Горького знову навідалися правоохоронці. Цього розу слідчі перевіряли господарчу частину парку. Склади, обладнання і техніку. Що саме шукають, слідчі не коментують, а на огляд, кажуть, мають рішення суду.

– Слушаем Вас! Следственные действия проводяться. Осматреваем территорию склада. -На предмет? – В рамках уголовного производства.

Прискіпливо. Майже в кожний куток території господарчих приміщень. Позиція адвокатів парка, – слідчі перегинають палицю.

Олена Цимбалистенко адвокат парку

Разрешение на досмотр было дано исключительно на складские помещения. И следователи, по нашему мнению, выходя за рамки разрешение суда, провели осмотры всей прилегающей территории. Кроме всего-прочего разрешение было дано на определенных материальных ценностей. Однако опять таки, выходя за рамки данного разрешение, следователи проводили осмотр и других вещей и документов.

П'ята година обстежень. О восьмій годині вечора слідчі зацікавилися автомобільною вежею, за допомогою, якою у парку кронують дерева і монтують декорації. Спершу хотіли перевірити чи справний. Потім вирішили …. арештувати автомобіль.

Олена Цимбалистенко адвокат парку

Судом было отказано следователю изымать данный автомобиль. Однако следователь все ровно приял решение этот автомобиль изымать. мы считаем, что оно не обосновано. Орган досудового расследования считает, что этот автомобиль может иметь доказательное значение в уголовном производстве. Но как мы видим с определением суда, суд с его мнением не согласился.

Опечатати і залишити автомобіль на території парку слідчі не захотіли. Тому не заводячи відштовхали до одного з райвідділків міліції. Адвокати кажуть, звертатимуться до суду. За їх словами, це не перша перевірка у парку. Попереднього разу вилучили документи. Захист парку зі скаргами на слідчих вже звернулась до суду. Правосуддя підтримало адміністрацію парку. Суд зобов'язав документи повернути. Та досі цього не зроблено.