Аварійні ремонти дахів: куди скаржаться харків’яни (відео)

11.03.2024 17:22   -

Вони працюють на ній вже тиждень. І нова покрівля, можна сказати, вже почала вимальовуватися. Комунальники взялися за відновлення покриття даху цієї багатоповерхівки у центральній частині Харкова після звернення мешканців верхніх поверхів. Люди повідомили, що шифер почав протікати, бо вже доволі сильно зносився.

ПЕТРО ВОЛОШИН ВИКОНРОБ КП «ХРБП»
З березня цього року почалися роботи з поточного ремонту житлових будинків. Конкретно за цією адресою відбувається заміна покрівлі та заміна водостічних труб. А саме була обстежена кроквяна система цієї покрівлі – усунені всі недоліки. В подальшому була заміна обрешітки – старі дошки всі познімали, змонтували нові, обробили спеціальними засобами. Після чого був монтаж гідро бар’єру та надалі планується встановлення нової покрівлі з профільного металевого листа. Також було замінено старі парапети, відновлено цегляну кладку вентиляційних каналів та буде замінено водостічні труби.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ПЕТРО ВОЛОШИН ВИКОНРОБ КП «ХРБП»
Також зокрема проводяться і роботи з аварійного відновлення покрівель. З початку цього року було виконано аварійний ремонт 31 жорсткої покрівлі та 16 м’яких покрівель. Загальною площею близько 2 000 квадратних метрів. Заявки ми отримуємо здебільшого зі служби «15-62». За місцем звернення виїжджають аварійні бригади та усувають вказані недоліки.

ОСТАННІ НОВИНИ