Авария на трассе Харьков-Симферополь

03.08.2012 19:40   -
Автор:

Аварія у Красноградському районі. Трагедія сталася напередодні близько п"ятої вечора. Біля села Українка на трасі Харків-Сімферополь.

Наталія Філоненко, старший інспектор управління ДАІ в Харківській області:

-Водій автомобіля 2110 не впоравшись з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення 2106, який їхав у зустрічному напрямку.

Відбулося лобове зіткнення. В результаті нього передню частину обох автівок розплющило. Надодачу після зіткнення обидві машини перекинулися. Водії автомобілів і два пасажири десятки від отриманих травм загинули миттєво. Ще дві людини, які їхали в «шістці», отримали травми – їх госпіталізували до Красноградської районної лікарні.

Наталія Філоненко ,старший інспектор управління ДАІ в Харківській області:

-У постраждалих, це дві жінки 68-ми і 64-х років закриті черепно-мозкові травми, струск головного мозку, а також переломи .

Аварії під час літніх відпусток, констатуть в ДАЇ збільшилися врази. Аномальна спека, що встановилася останнім часом в Україні, створює підвищений ризик як для водіїв так і для пішоходів. У багатьох людей, особливо похилого віку, з'являється млявість, запаморочення, знижується концентрація уваги, швидкість реакції на різні дорожні ситуації. Державтоінспекція рекомендує водіям у спекотні дні планувати свої поїздки, особливо на великі відстані, з урахуванням погодних умов. Обов'язково брати з собою прохолодну воду в достатній кількості, і необхідні ліки. Паркуватися по можливості в затінку, а перед початком руху обов'язково провітрювати салон автомобіля.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін, Харьковские Известия.