Аварія на Рогані. Автоцистерна зіткнулась із маршруткою – дві жінки загинули на місці

11.07.2012 23:14   -
Автор:

Близько о пів на восьму ранку рух по вулиці Роганській паралізувало. На перехресті під мостом автоцистерна не розминулась із автобусом. Водовоз збирався повертати на вулицю Грицевця. Назустріч  їхала приміська маршрутка.

Олег Ніконенко старший інспектор відділу ДАІ

-Одній з основних причин саме за попередніми даними є те, що водій автомобіля ЗІЛ порушив правила дорожнього руху, саме виконуючи лівий поворт не надав переваги рухові зустрічному автобусу.

У результаті зіткнення перед маршрутки знесло повністю. Автоцистерні також дісталося – вона ледь не перекинулася. Зачепило і легковик Ніву. Постраждалих з автобусу діставали рятувальники. Двоє жінок -  загинули на місці. Одинадцять людей різного ступеня важкості доправили до лікарні невідкладної допомоги. Водій пасажирського автобусу – в реанімації.

Андрій Козаченко заступник головного лікаря лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. О.І. Мещанінова

-Один в тяжёлом состоянии, у него скелентная травма, это переломы конечностей, ушиб лёгкого, ушиб сердца, двое в  состоянии средней тяжести и состояние остальных оценивается как удовлетворительное-это пациенты от 19 до 74 лет, 6 мужчин, 5 женщин.

Троє з постраждалих отримали допомогу і вже залишили медзаклад. За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Винуватцю загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі у ДАІ та прокуратурі ведуть перевірку. Родинам загиблих і потерпілих в аварії нададуть матеріальну допомогу з міського бюджету.

Сергій Дульфан директор Департаменту транспорту і зв'язку

-В настоящее время Департамент транспорта и связи совместно с Департаментом соцработы и здравоохранения проводит комплекс мероприятий, мы готовим уже документы для оказания городом помощи тем, кто пострадал, отдельно дано поручение по оказанию помощи на захоронение погибших.

Анастасія Полякова, Харьковские Известия